top of page

GASTRONOMIC

Welcome snacks

Extra virgin olive oil from Maestrat

 

Black olives

 

Morellana croquette

 

Crispy potato pancake.


The toast with boot sardine, tomato, garlic, pepper.


Cecina tartare, cured sheep cheese, wassabi.


Cheese with rosemary honey and pistachios.


Foie gras, Teruel ham, caramel and peach with lavender.


Morella croquette.


Spinach and cheese vegetable croquette.


Creamy ham croquette.

Segundos a elegir

Lomo de bacalao, miel, pasas, piñones, cítricos y azafrán

Canelón de la abuela gratinado con salsa de su rustido

1/2 Paletilla de cordero al horno cocinado tradicionalmente con patatas

Carrillera de ibérico con salsa de vino tinto de garnacha

Entrecot a la parrilla con guarnición

Postres a elegir

Cuajada morellana

Tarta de queso con helado

Brownie cremoso de nueces con helado y salsa de chocolate

Carpaccio de piña con crema catalana

45,00€
IVA INCLUIDO

VAT included.

Beverages and coffees not included.

To offer you a better service, the menu will be the same for the whole table.

The menu is subject to possible changes due to the seasonality of the products (they would be changed for other dishes).

Este menú no se puede adaptar para veganos, vegetarianos, intolerantes a la lactosa o fructosa

bottom of page