top of page
logo-daluan-allargat2.jpg

Menú gastronòmic del territori

Disponible fins el dissabte 15 de març de 2025 (inclós)

Welcome SANCKS.

Organic EVOO oil from Finca Varona la Vella. Sourdough bread from Vitorino's bakery. Truffle carpaccio (Tuber melanosporum).

The appetizers.

The appetizers. Green liquid olive. Cheese and truffle olive Sardine coca salad. Venison marinated wirh thyme, partridge, cheese and a tomato compote with truffle. Olive oil toast with truffled cured cheese from Tot de Poble. JC Mackintosh's smoked tuna belly bite infused with truffle. Iberian pork toast, mustard, cheese and truffle. From the garden.

From the garden.

Fresh L’Escressola cheese, tomatoes, Aguaviva pistachios, and La Mata honey.

From Tarifa to Morella

JC Mackintosh tuna with a citrus marinade, chanterelles, truffle and vegetables.

A timeless classic.

Mille-feuille of cured meat and caramelized foie, spiced apple and truffle.

Sea.

El Barquero cod tripe with chickpeas and truffle.

A small portion of rice.

Creamy suckling rice, rosemary and truffle.

And a selection of meats to choose from.

Beef tenderloin cooked with its beef juice and truffled potatoes. Venison sirloin with red wine sauce and apple compote with truffle.

Another timeless masterpiece.

Lime-lemon

To conclude.

Tiramisu

80,00€

I.V.A Inclòs.
Celler i cafès no inclosos.

​Aquest menú no es pot adaptar per a vegans, vegetarians , intolerants a la lactosa o fructosa
​Taula completa.

REPSOL.png
LOGOS-WEB-BLANC-2022.png

TELÈFON: 964 160 071

RESERVES: 669 135 139

 

E-mail: info@daluan.es

 

Carreró Presó, 4
12300 MORELLA (Castelló)

exquisit_daluan.jpg

En compliment de les obligacions de transparència establertes a la legislació bàsica, de conformitat amb el que disposa l'article 3 de la Llei 2/2015, de 2 d'abril, de la Generalitat, posem de manifest que l'empresa JOVITA AMELA FERRER ha estat beneficiària de: Subvenció per l'adhesió al programa L'Exquisit Mediterrani, per import de 9.000 €, segons els programes de política turística promoguts per Turisme Comunitat Valenciana, contribuint a mantenir la viabilitat de les empreses i que no es vegin irremeiablement abocades al tancament com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

CONBANDERA_KITDIGITAL.png
bottom of page