top of page
Captura de pantalla 2024-02-07 a las 10.47.35.png

El 2007 va començar
la nostra aventura...

Al maig del 2007 vam començar una apassionant aventura... vam obrir Daluan. Daluan és la il·lusió de 23 anys de feina entre els focs de les cuines dels diferents establiments de la nostra geografia.

​

Daluan, amb un petit però cuidat menjador intenta oferir al client una cuina tradicional amb detalls, cuidades carns, bons peixos i unes postres elaborades.

​

El celler té 70 referències de 18 denominacions d'origen.

Captura de pantalla 2024-02-07 a las 10.43.23.png

Un menjador distingit, un servei cuidat amb un tracte atent i amable, sense presses perquè el client pugui gaudir de les elaboracions culinàries.

​

La millor recepta és la feina i l'afany de superació per fer les coses bé.

Captura de pantalla 2024-02-07 a las 10.54.50.png

Filosofia

Jovita i Avelino, el seu marit, porten amb entusiasme les regnes del seu restaurant, Daluan a Morella.

​

Avelino té una llarga trajectòria entre els fogons des que va començar els estudis d'hostaleria a Castelló, passant per diferents cuines de Benicàssim, Peníscola, València, França, Catalunya i Morella on actualment comparteix l'ensenyament d'hostaleria amb la restauració. Han passat 23 anys.

​

El nostre
equip

DSC04069.jpg
forma-decorativo-fondo2.jpg

Mencions

Entre altres mèrits cal destacar la seva estada a l'escola superior de cuina de París, haver quedat sisè al concurs de cuina a nivell nacional i medalla de plata a la Comunitat Valenciana.

GUIA REPSOL

Aquest any la guia ens ha recomanat

​

GUIA MICHELÍN

Mantenim el BIG GOURMAND

​

TRIPADVISOR

Certificat d'excel·lència​

​ESPANYA PARADA I FONDA

És la primera vegada que ens esmenten en aquesta guia

 

ALMANAC GASTRONÃ’MIC

Qualificat amb un Llorer

 

LA SELECCIÓ DEL GOURMET

​És el cinquè any que sortim en aquesta guia

​

bottom of page