Telèfon. 964 16 00 71.
Reserves. 669 135 139.
info@daluan.es

CARTA
DALUAN
Entrants
Entrants freds
Carpaccio de tòfona (tuber melanospurum).
Carpaccio de ventresca fumada de Tonyina JC Mackintosh amb tòfona. (2pax)
Gam macerat amb farigola, perdiu, formatge i compota de tomàquet amb tòfona. (4 uni)
Carpaccio de presa ibèrica amb formatge d'ovella trufat i oli d'oliva. (2pax)
Formatge fresc de l'escressola, tomàquet, festucs d'Aguaviva i mel. (2pax)
Tonyina JC Mackintosh amb escabetx de cítrics, rovellons, tòfona i vegetals. (2pax)
Mil fulles de cecina i foie caramel·litzat, poma especiada i tòfona. (4 unit)
El nostre plat de pernil, formatge i cecina. ( 4pax)
Entrants calents
Les nostres croquetes Morellanes. (4 unit)
Les nostres croquetes panses, pinyons i espinacs. ( 4 unit)
Les nostres croquetes pernil de DO Terol. (4 unit)
Cigrons amb tripes de bacallà El Barquer i tòfona.
Carns i peixos
Arròs de xai de llet de morella, romaní i tòfona.
Filet de vedella a la paella amb salsa espanyola i tòfona.
Filet de cabirol amb salsa de vi negre amb compota de poma.
Xai de Morella 14 hores, desossat, acompanyat del seu suc.
Entrecot de vedella a la graella amb patates pasta de full.
Llom de bacallà El Barquero, panses, festucs, cítrics i mel de la Mata.
Postres
Pastís de formatge amb gelat de mango
Quallada morellana
Carpaccio de pinya amb crema catalana
Tiramissú a la nostra manera
Gelat
Brownie de nous amb gelat i salsa de xocolata